GOD JUL!

Nej, jag bryr mig faktiskt inte så mycket om julen i år.  Men man kan ju se fram emot annandagen. Då ligger jag i bikini på playa del ingles och beställer in drinkar. Woho!

You become what you hate or you hate what you become?

Hives nya är grym.

Svenska hjältar, vilket snyftprogram! Har börjat gråta kanske tusen gånger. Nästan. Är så torr i ögonen så jag gråter inte så ofta längre, tror det är en biverkning på min astmamedicin. Sjukt rörd är jag dock! Känner mig helt känslomässigt slut. Tänk vad mycket fina människor det finns där ute. Man får lite dåligt samvete för att man är så egoistisk själv....

Imorgon är det tenta, och det känns ganska lugnt. INTE. Har svettningar och pirr i magen som vanligt men vet att det inte blir underkänt i alla fall. Enda anledningen till att jag är lite nervös är att jag jätte jätte gärna vill ha ett vg i en kurs. Har medelmåttebetyg hittills, godkänt i alla kurser. Men som den lilla överpresterare jag är så är det inte nog! Jag har varit 2 poäng från vg på alla tentor hittills och det har stört mig. De sätter ju alltid den gränsen sjukt högt också, typ 37 poäng av 40. Det brukar alltid hänga på en fråga. Och imorgon blir det följande fråga: KONSUMENTPRISINDEX. Det ska tydligen inte vara så komplicerat, men så fort de slänger in detta i någon övningsfråga så gör jag fel fel fel. Varje gång. Så då kan man ge sig faen på att den frågan kommer och att den är på 4 poäng som jag missar som gör att det skiter sig igen. SNÄLLA christian, ta inte med detta!!  Ge mig ett litet vg för mitt självförtroendes skull? Pleeeeease.


12:51

Och här sitter jag och sjunger till Strokes. Precis som jag gjorde för 3 år sedan. Ibland glömmer jag bort band (ganska ofta) och helt plötsligt upptäcker jag dom igen, som en ny liten musikskatt! Underbart.
Dock är jag nog den enda jag känner som gillar detta band, men det  gör för i helwette ingenting!

Marie vann, vilket är grejt. Det är ju ändå en musiktävling och jag hade tröttnat på Amandas falksång sedan länge. Även om Marie påminner väldigt mycket om Carola och har vikt ut sig i Slitz och bara sjunger ballader så tycker jag hon är grym! Hon har verkligen kämpat till 100% varje gång och sjunger som en ung gud. Men fredagarna kommer att bli lite tomma framöver.

Snart ska lilla housewife Malin laga lax, sås och pressad potatis till vänner och pojkvän. Hoppas hoppas det blir lika gott som när jag gjorde det sist! Det blir också en jädra massa glögg och pepparkakor och mousserande vin och fest senare. Jag har peppat mig själv inför detta med lila outfit och som sagt musik. Det blir nog mys.

På tal om housewife, så ska jag göra pepparkakor med kristyr på måndag. Jag har velat göra kristyr sedan jag var liten och ser därför sjukt fram emot detta. Kanske lite karamellfärg i kristyren också? Ja! Och pepparkakor är så enkla att göra att till och med jag kan fixa det. Färdig deg, hurra! Ska nog också försöka mig på att göra ugnspannkaka, har sjuka begär efter det med lite lingonsylt på. Hmm, fasiken vilken bra housewife/morsa jag skulle kunna bli en dag. På helgerna i alla fall, för i veckorna blir man väl en fast food karriärwife/morsa.

Oh! Och så fick jag lite julpengar från farfar också, så underbart. Slipper man oroa sig för att överleva den här månaden. Jag är sjukt tacksamma för min mycket givmilda släkt.

Jag har slutat oroa mig för hur jag stavar och skriver som jag pratar nu. Undrar om det är bra eller dåligt?
Eftersom jag har gått textkommunikation och hade stora ambitioner att bli journalist och författare en gång i tiden (lääääängesen), så tror jag det är sjukt dåligt. Men det blir så "platt" när jag skriver korrekt.
Whatever.

HIHI.

113441-63113441-64113441-65

Jag stod här i träningsbyxor och sliten t-shirt samt en gammal grön fruit of the loom munkis och packade träningsväskan. Plötsligt ringde det på min dörr. Det gör det typ... aldrig. Jag öppnade dörren och där stod det en kille med en jättestor kasse. Sopkasse tänker jag?

Av någon anledning hade jag fått för mig att denna kille var en sopspion! (Sopspion, det töntigaste jobbet ever?) Jag har slängt en hel del skumma sopor utanför mitt hus den senaste tiden. Räkor, gammal stekpanna, trasig telefon, persienner, you name it. Nu känner jag att alla sopsorterare blir lite upprörda men, jag har ju ingen bil att frakta bort saker med. Så jag skyller på det! Jag kan ju inte ha en massa trasig skit i min lägenhet.

- "Är du Malin?"
- "Ja" (livrädd)
- "Malin Johansson?"
- "Jaaa" (ännu mer livrädd)
 - "Varsegod!"
- "Åååh tack!!!!" (galet smajl)

Åh titta nu vad jag har fått av min underbara pojkvän!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det var ju bara ett superduperjuligt blomsterarrangemang.
Fatta att det är rött och rosa och glitter och julkulor. Och det passar perfekt med mitt andra julpynt. Fatta att jag är bortskämd and lovin it!
Tihitihi.