knasiga drömmar

Hmm.. vaknade av att jag grät i sömnen.
Hade drömt en lång invecklad dröm där jag fick ett väldigt bra mäklarassistentjobb tillsammans med massa klasskamrater. Problemet var att det var ett superstatusjobb och alla försökte hävda sig och backstabba varandra för att komma till toppen. Kort och gott ett evighetslångt kontorslandskap med elaka klasskamrater och mina gamla chefer i en enda röra. I alla fall så gaddade alla klasskamrater ihop sig för att sabba för mig eftersom jag kände en av cheferna (therese från husman hagberg i karlstad) bäst. Jag ger igen mot den elakaste tjejen genom skrik och bråk som jag på något vis får skulden för, och ska få sparken av storchefen (mats från fastighetsbyrån i ludvika). Problemet är att om jag får sparken kan jag aldrig aldrig jobba med detta mer, min dröm är krossad och min utbildning är bortkastad. Det hela slutar med att jag springer omkring i panik i kontorslandskapet och skriker och ylgråter och snorar hysteriskt. Alla tittar på mig som att jag är ett ufo och jag skäms och vet att jag måste sluta gråta men det är omöjligt. Det blir bara värre och värre, tills dess att jag vaknar med blöt kudde.


Drömtydare någon?


Är så stressad av allt jag ska göra nu. Men det kommer bli så underbart när allt är klart! Då blir det kalas i nya lägenheten :)


nina simone

I wish I knew how it would feel to be free
I wish I could break all the chains holding me
I wish I could say all the thing that I should say
Say them loud, say them clear
For the whole round world to hear
I wish I could share all the love that's in my heart
Remove all the bars that keep us apart
I wish you could know what it means to be me
Then you'd see and agree that every man should be free


rastlös!

Har gjort en massa saker och sovit väldigt lite i helgen.
Det tycker inte min kropp om, så nu har jag jätteont i halsen och känner mig sjukt trött och grinig. Thomas säger att jag börjar bli gammal, haha.
Det stämmer nog, för jag har tagit det ganska lugnt med alkoholen i alla fall. Så jag borde må bättre än såhär.
Oh well.


Har hört någonstans att man ska vila ut på helgen. Vila ut? What? Är alltid sjukt sliten efter helgerna och på måndagen försöker man bara överleva och ta igen sig. Är det inte tusen fester så är det tusen andra saker som ska göras.
Det är inte det sjuka iochförsig.
Det sjuka är att jag är så rastlös!
Det spritter i benen!
Jag vill vill vill vill vill hitta på någonting.. men vad? Hmmm.


Har glömt matlådan hemma så jag får ingen mat idag :( Bläh.
Åt två vita toastmackor och drack en kopp te vid åttatiden. Kommer kanske hem vid halvfyra. Då kommer jag vara sammanbiten, förbannad och så hungrig att jag skulle kunna döda någon. Så se upp!


lalal

Be happy for this moment.
This moment is your life.

kniiiip. aaj. oj.

Har haft en sån där "kasta-mig-av-och-an-i-sängen-i-ångestsvett-och-fundera-över-alla-tings-jevligheter" natt.


Till vardags kan jag skaka på axlarna och säga "det ordnar sig" till mig själv. Jag brukar upprepa det sisådär hundra gånger i huvudet tills jag tror på det. Men på natten kommer det ångestblixtar.


Pang!
Tänk om jag valt fel? Tänk om det skiter sig? Vart ska jag bo sen? Vad ska jag göra? Vad vill jag göra? Vad fan håller jag på med? Är det såhär livet ska vara? Eller hur ska det vara? Hur blir det sen? Tänk om jag dör imorgon och så var det sista jag gjorde att ligga här och ha meningslös ångest? Men livet är ju meningslöst? Och sen dör man.. just det.


Det enda som lugnar ner mig i dessa stunder är att jag visualiserar att jag packar allt jag äger och har i en väska och hoppar på första bästa plan till varsomhelst. Försvinner. Hejdå. Hör av mig igen om ett år! Eller två.


Kom igen Malin!
Du lever i världens bästa land och har det så fetbra att du har lyxen att ha tid och ligga och ha ångest! Skärpning!


Faaan.
Sug.
Min.
Feta.
***