slutsats

Målade om den pajjade nageln. Sen när jag skulle tvätta bort foundationen slet jag sönder samma nagel igen! Vad är oddsen för det? Så nu har jag fula naglar, är illröd och blank i ansiktet, tokblinkar pga. torra linser och är plufsig samt har spretig, kladdig mascara. I'm so sexy.


Jag ska inte hålla på med tjejgrejjer! Om man ska vara perfektionist kan man väl åtminstone göra saker perfekt... förstår inte vitsen med det annars. Förstår inte vitsen med att jag stirrar mig blind i spegeln och tokkämpar med skönhetsprodukter som tydligen alla andra förstod hur de funkade när de var 14. Det är samma sak med skola och allt annat, jag tokkämpar för högsta betyg och att nå mina mål men får ett på gränsen till G. Jag ger upp! Jag är en jevla medelmåtta. 


Nu ska jag lägga upp fötterna, ta en drink, kika på göta kanal samt invänta folk.
Det kommer krävas enorma mängder sprit för att supa mig snygg!
Hepp.


åh faan

Jag har en fuldag.

Försökte fixa håret i 30 minuter. Det blev bara fulare och fulare och nu, fulast! I slutet tror jag att jag bara stog och stekte det hårdare och hårdare med plattången i ren panik.

Peelade ansiktet, använde ansiktsmask, smorde in ansiktet och sen foundation. Nu ligger foundationen som små fula kaksmulor i ansiktet. Ska man ignorera smulorna och låssas som ingenting eller tvätta av allt och spendera kvällen med illrött, blank ansikte som vanligt?

Ögonen kliar tokmycket av linserna, trots ögondropparna.

Kläderna sitter... fel.

Målade naglarna röda tidigare idag, men lyckades slita sönder dem när jag slet i mitt hår. Så nu har jag fulmålat om dem igen.

Så jag var bara tvungen att hoppa jämfota i lägenheten och skrika "SKIT SKIT SKIT HEEEEEEEEELWETTE SKIT!!"

Detta bådar inte bra, för idag ska jag ju ha julfest!
Behöver en drink. Ja, hurra!