gå å dö fjortisjevlar!!!

Sluta skrika fylleramsor och hoppa sönder min korridor???!!

Jag kom hit till Karlstad i onsdags.
Kunde inte sova natten till torsdag och fredag.
Fredag och lördag söp jag mig full för att kunna somna.
Söndagsnatten ingen sömn heller.

Så please... snälla... tyst!
Ska upp sju imorgon.. jag dör.

åhherregud..

Vissa människor förtjänar stryk, helt klart.

Men jag kan inte hjälpa att fundera på vad jag har gjort för fel.
Har jag en "hej-jag-är-helt-menlös-trampa-på-mig" skylt i pannan?

jag är så tragisk

Sluta deppa, börja festa!

yrtrött

Nu när jag ändå gnäller varje dag: Jag har inte sovit på två nätter!
Eller det är lite lögn eftersom jag slumrade till lite när väckarklockan ringde idag vilket gjorde att jag snoozade i 45 minuter! Så sisådär 45 minuter på två nätter.

Jag är helt yr.
Det är synd om mig.

I perioder har jag sömnproblem, men nu är det värre än någonsin. Borde väl gå till farbror doktorn och skaffa lite sömnpiller antar jag. Men är rädd för piller, det där att bli beroende eller någonting. Och är rädd för doktorer.
Men faen. Dags att ta tag i detta!
Vin = däcka.
Sådär.


du är vad du äter?

Jag har precis tröstätit en halvliter (!!!) kaktus-citron sorbet.
Plus en massa rågmackor med krämig creme bonjour deluxe ost på.
Inte att förglömma, två stora glas mellanmjölk.
Är inte ens mätt, snarare sjukt sugen på tjocka ostskivor och oliver!!


Tittade en stund på "du är vad du äter" för att pigga upp mig själv. Brukar göra det när jag känner att jag behöver lite perspektiv. Fnissade lite och tittade elakt och fördömande på fettosarna och åt mer onödigheter samt kände mig lite nöjd.
Men vänta?
En av fettosarna tröståt mängder med ost och vin och saltgurkor och oliver.
Jag förstår henne.


Snart är jag en av dem.


Hjäääälp!
!!!!!
!!!
!!
!


:( :( :(

Jaha...
Varje år längtar jag till sommaren.
Och varje år undrar jag när den är slut, vad var det jag längtade till egentligen?

Kanske är det mina barndomssomrar jag längtar till. Ligga i solen nere vid Östansbotjärn. Bada. Äta kladdiga mackor och saft från farmors blommiga picknikkorg.
Det var bättre förr.

Den här sommaren har jag praktiserat på HusmanHagberg i Karlstad de 5 första veckorna. Jättetrevligt och roligt, men fattigt. Ingen lön vilket resulterar i att jag inte har fått pengar sedan maj! Puh.
4 veckor jobbade jag på familjeföretaget i Blötberget med lite bokföring och liknande. 1 vecka har jag bärt flyttlådor, sorterat, slängt, packat och grejjat inför thomas flytt. Det är inte helt färdigt så jag ska försöka stressa till Ludvika nästa vecka och fixa det sista. Nästa vecka börjar skolan också och jag fyller år. Men det är ingen big deal, har ingen lust att fira.

Sommaren är slut.
Nu dags för regn och rusk och studentlitteratur tills dess att solen eventuellt tittar fram i april.

Jag tackar Gud för alkoholen!

städpanik

Haha.


Min farbror kommer på besök ikväll och ska sova på vår bäddsoffa i helgen. Jag har väl tänkt hela veckan att jag måste städa, men det har varit fint väder varje dag så det har blivit en massa sol och bad och after work istället. Hur trevligt som helst såklart, men igår var det dags att panikstäda!


Jag skulle bara "röjja upp lite" hade jag tänkt. Farbror T är inte så kräsen, så det borde gå fint att plocka undan lite och dammsuga och så. MEN.. när jag väl började städa så råkade jag inse hur det såg ut hemma hos oss. Och hur längesedan det var jag städade. Så jag städade och plockade i 5 timmar! Rensade undan papper och tidningar, dammtorkade, dammsög, vek tvätt och la undan den, skrubbade badrum och kök, våttorkade golven osv osv. Jag satt mig inte ner en sekund för att äta eller vila eller så. Efter att jag var klar så hade jag massa "städskador". Fötterna var uppsvällda och gjorde jätteont och jag var täckt med svett och damm. Törstig och hungrig också såklart. Dessutom råkade jag få ett hyllplan i bokhyllan på fingret som svällde upp och blödde och sved. Väldigt synd om mig med andra ord.


Men nu är det fint minsann!
Och luktar AJAX.
Tjoho!