Ojoj ujuj

Intervjun gick faktiskt (!!) bra, och jag får jobbet i Karlskoga om jag skaffar bil! Hurra! ;) Men ska kolla upp lite andra alternativ också, för jag vet inte riktigt hur jag ska få tag i en bil och om jag har råd att ha den efter sommaren heller. Det är klart jag kan skaffa en skotbil på blocket och ställa av den eller kanske sälja den till hösten, men det känns lite jobbigt och onödigt. Så ska göra ett sista försök i veckan för att få jobb i Ludvika (hoppas!) eller kanske Karlstad (hoppas hoppas hoppas!!!) istället.

Jaja.
Blablabla.

Jag sitter nu och äter världens äckligaste matlåda. Experimenterade ihop en pastasås igår och den smakar verkligen skit. Men snål som jag är kunde jag inte slänga den, utan har gjort en matlåda så att jag kan "njuta" av den idag också. Haha. Det är en ganska fin linje mellan snålhet och dumhet.

Efter helgens bravader är det möjligt att det kommer att dyka upp en hel del pinsamma kort på mig! Mer pinsamma än vanligt minsann, att man inte kan få vara pinsam längre utan det dyker upp på facebook?


bloggen är död?

Nu kanske det är dags att ge upp och lägga ner?
Jag verkar inte speciellt intressant längre, men det var jag väl inte från början heller. Haha. Men då var det fler som läste i alla fall.

Idag känns det tungt.
Efter att ha ringt runt till kanske 20 mäklare innan jul var jag helt slut. Det var bara 7 som ville att jag skulle skicka en cv och många lät irriterade och arga. Jag hade väl ändå en liten förhoppning om att jag skulle kunna få napp någonstans, jag har ju ändå en hel del meriter från branschen. Men bara ett litet svar har dykt upp så därför ringde jag nu igen för att kolla läget. Det ser mörkt ut, becksvart.
Hur ska man göra för att övertyga om att jag verkligen vill detta och dessutom är bra på det?

Men imorgon har jag i alla fall ett viktigt möte på swedbanks fastighetsbyrå i karlskoga.
Behöver verkligen detta för mitt självförtroende...

Thomas (som jag älskar över allt annat, men han är helt klart en äppelkäck obotlig optimist) råd var följande: - "Var dig själv så ordnar det sig!"
VILKEN JEVLA KLYSCHA!

Så här är jag när jag "är mig själv":
Jag är så nervös att jag målar upp hemska katastrofscenarion i min hjärna hela tiden. Detta gör att jag inte kommer att sova inatt vilket i sin tur gör att jag blir helt död imorgon när jag ska upp 05.30 för att hinna till mötet. Väl där kommer förmodligen framstå som en svettig, babblande tönt och veva med armarna för mycket. Jag snubbla på orden och säga saker som inte alls har med någonting att göra. Eller ännu värre, får någon svår fråga som jag inte kan svara på och ser ut som ett frågetecken.

Bhaaaaaaa.
Håll tummarna!!!!


tiddelipom

Jaha, här sitter jag och våndas över en tenta. Har gjort det var fjärde vecka sedan i augusti.
Hur kommer det sig att det är lika jobbigt varje gång?
Borde jag inte ha lärt mig att tagga ner vid det här laget?
Efter grundskola, gymnasiet, komvux, basår och högskolestudier borde jag ha lärt mig att inte hetsa upp mig så enormt inför prov/tentor/redovisningar/arbeten/whatever. Men icke.
Svettas som en liten gris som är på väg till slakt!

Och sen har jag inte har skrivit på en månad och då blir det lite bloggångest på det hela. När det för en gång skulls har hänt en massa saker, jul+nyår på kanarieöarna+westernfesten+allergiattacker från helwettet+nyårslöften och så vidare, borde man ju sammafatta allting. Men orkar jag göra det? Näääääh.
Det är för ansträngande att sitta här i mina pyamasbyxor och hysteriskt bläddra i "Fundamentals of corporate finance" samt hyperventilera i panik.