material girl

Det blev en liten babydoll prickig svart nyårsklänning i julklapp istället för tröjor. Hur kul är det med tröjor egentligen?


Jag har ett litet problem.
Ett litet shopping problem.
Jag kan inte sluta handla.
Även om jag bara har 100 spänn kvar en månad, så kan du vara säker på att jag lägger den på en liten partytopp. Vad är detta för ett konstigt behov att man bara måste köpa saker? Kläder, inredning, väskor, halsband, armband, smink...


Men det är inte lätt. VILA skickar sms om när de har rabatt. De stoppar ner små läppglans och andra presenter i min kasse när jag handlar där. 
Och Swedbank har nu skickat tre brev till mig med erbjudande om gratis mastercard med 10 000 kronors kredit. KREDIT. Ett så underbart och ett så läskigt ord samtidigt. Jag vågar inte. Eller gör jag det? Har jag någon som helst självkontroll?
"Lyxfällan" nästa!
Hjäääääääääääääääääääälp!


underbaraste underbara

Idag har jag varit duktig och inhandlat mat och andra nödvändigheter (alkohål). Jag har också hittat två fina julklappströjor till mig själv, som Thomas ska betala för såklart. Sedan ska jag försöka se förvånad ut på julafton trots att jag väntat och längtat efter dessa i en månad. Jag älskar att köpa julklappar till mig själv! Jag ska också komma på en mycket fantasifull önskelista. Hur ska man annars få det man vill ha?


På tal om jul, i helgen blir det julsittning, det blir förhoppningsvis mys. Om inte annat har jag girliesarna med mej, så vi kan ju roa oss själva ;) Jag har tvättat den lila klänningen, köpt nya strumpbyxor, köpt en liten billig guldsvart partyväska, rotat fram benvärmare och putsat mina skor. Jag har också inhandlat små praktiska absolutvodkaflaskor som man kan smuggla ner i partyväskan. Det är ju så dyrt att köpa drickat på sittningen. Mitt enda "problem" är att jag inte vet om jag ska ha halsband? Vilket halsband? Köpa ett nytt halsband? Eller armband? Öh. Hmm.


Jag hade världens lyxigaste dag i fredags! Den lyxigaste dagen någonsin! Först träffade jag min käre far som bjöd mig på sushi, gav mig en kram och gav mig en liten femhundring att spendera på onyttigheter. Älska! Sedan handlade jag mat och pynt till Thomas, missade bussen, men det var förstås en toppenbra ursäkt för att fika. Vaniljlatte och citronbiskvi. Efter det julpyntade jag Thomas lägenhet. De som känner mig vet hur lycklig jag blir av att pynta och pyssla och inreda. Det blev fint. Sedan var det bara att svida om för att gå ner på staden. Skomakarn hade fixat mina två trasiga skor, så nu har jag tre par skor att välja på helt plötsligt! Jag, Thomas, Kjell och Johanna åt det lyxigaste av det lyxigaste, HUMMER. Detta med mousserande vin (studentchampange)! Och Idol. Kan det bli bättre? Men Daniel åkte ur. Ajabaja.

Så med en risk att låta som en klyscha, jag är så tacksam för det liv jag har nu. Det kan inte bli bättre.


Det här inlägget blev förjevla långt.
Förlåt.


jag hatar november

Jag har sagt det ganska mycket den senaste tiden, men det är fortfarande sant...
Jag hatar november.
Det är mörkt, grått och slask. Man ser förjevlig ut.
Och det är bara början på vintern.
Gråååååt.
Griiiin.


Får nog börja fila på en önskelista för att må lite bättre...
Ska tvinga Thomas att köpa jättedyra saker till mig, för det förtjänar jag!
Hihi.

hej underbara vinter!

Nu ska jag gnälla som den negativa människa jag innerst inne är.

Några anledningar till att jag inte gillar vinter:
1. Fnas. I ansiktet, på benen, händerna, överallt. Det blir ett konstant smörjande.
2. Blå ringar och svullnader under ögonen.
3. Trött trött trött.
4. Likblekt gammalt, trött ansikte.


Man får kort och gott börja undvika speglar, har lite problem med att titta i mina just nu.


Men... när man är lite depp, så finns det bara en sak som funkar. THE HIVES på högsta volym i mina nya högtalare. Efter att ha studsat omkring hejvilt till deras nya skiva känns allt så jevla mycket bättre. Ladda genast ner: Try it again, It wont be long och Tick tick boom!  Eller hela skivan vettja.
Undrar om grannarna stämmer mig snart?


Och imorgon får jag besök av två sötisar: Thomas och Stefan. Kan inte tagga nån av dem för de vägrar skaffa facebook... de är så envisa. Jag ska ta en riktigt långfika och en fullekväll med Stefan. Med Thomas blir det räkor, vitt vin och myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyys hångel kläm.
Lycklig igen!
Hurraay!


mäklarmässan

Idag var det dags för mäklarmässan för första gången. Rolig dag, trots att jag blev tvungen att gå upp 04.30 och att busschaffören var psyko. Speciellt kul var det att se Schyffert live. Han livade verkligen upp stämningen och var tusen gånger roligare än jag trodde.  Dags för lite NileCity nostalgi kanske?

Hmm.. just det. Tentan gick.. sådär.
Men imorrn är det fest!