min feta röv

Jag behöver ett par snygga, raka, svarta jeans.
Upptäckte att jag inte kan ha Gina Tricots största jeansstorlek!!! Och till min fasa upptäckte jag varför. I blåvitt ljus och speglar åt alla håll såg jag vad som tog emot, rumpan. Hade det inte varit för den hade jag kunnat få på mig byxorna. Den är gigantisk. Och en ännu mer otrolig grej är att Gina Tricots största jeansstorlek är 28 tum. Det är väl inte speciellt stort? Däremot har de hundratals jeans i storlek 24. Jag kunde inte ens ha storlek 24 på högstadiet och då vägde jag 45 kilo. Kom igen? Vill de att vi ska känna oss som feta monster?

Köpte i alla fall ett nytt rött linne eftersom mitt gamla har gått sönder, då kan jag plötsligt ha storlek XS. XS på överkroppen och storlek fetast i stan på underkroppen.

Till saken hör att jag är 175 cm lång och väger cirka 60 kg. BMI = 20. Det är väl normalt? Eller ska vi alla se ut som Nichole Richie nu, pinnsmala och sönderknarkade? Med bäbisrumpa?

Hittade i alla fall ett par svarta jeans på Monki.
Tack Monki för att ni fick mig att känna mig normal igen!


magsår, men lycklig

Min gud heter Chester Bennington! Han är liten, smal och söt men kan verkligen skrika som ingen annan. Och skrynkla ihop ansiktet tills venerna nästan exploderar. Höll på att svimma i fredags när jag stod på armslängds avstånd från honom. Önskade just då innerligt att få längre armar så att jag kunde ta på honom. Bara lite grann. Och aldrig tvätta händerna efteråt ;)


image37


Som ni kanske förstår var Linkin Park helt underbara.
Förmodligen det bästa framträdandet jag har sett någonsin :) När det väl kom igång. Först fick vi genomlida två dåliga förband. Vi var tvungna att fly till baren, i skräck! Ett av bandet hette 30 seconds to mars och idag fick jag reda på att det är Jared Letos band! För er som inte minns honom så var han den snygga killen som Clarie Danes suktade efter i serien "mitt så kallade liv" som gick på svt när jag var yngre. Han har haft lite biroller också, tror att han är med i Fight club bland annat. Kom igen Jared, du är en dålig skådespelare OCH spelar i ett dåligt band. Din enda merit är att du var snygg för ungefär 10 år sedan. Ge upp!
  
Kan fortfarande känna pirret i kroppen när jag tänker på det. Att skrika tills min hals gick sönder (den är fortfarande trasig), svettas, studsa tills vaderna inte klarar mer. Och sedan sitta på en bar efteråt, lyssna på ännu mer Linkin Park och dricka öl med Asmola tills man blir utkastad (nästan). Finns det någonting bättre? 
Musik = bättre än sex.

Kom inte hem till Karlstad igen förrän 22.00 på lördag kväll.
Och då var det tydligen campusfest!
Insåg att chansen att vila inte var så stor när hela mitt område var en enda stor fest. Jag fick plötsligt lite ny energi och umgicks lite med Stina och hennes kompisar. Som tydligen kallar henne för Kriss (!), mycket mystiskt. Vi gick vidare till Bunkern sen, där ölen kostade 20 spänn! Och sen vidare till efterfest tills mitt huvud började säga stopp vid tretiden. Det tyckte nog att jag skulle gå och sova. Så då gjorde jag det.  

En helg värd att minnas när man känner sig lite "gammal och tråkig" för att man pillar sig i naveln en fredagskväll. Eller när man sitter 5 timmar och gör ränteberäkningar! Jag håller just nu på med ett grupparbete som kommer att ge mig magsår. Och tentan är om en och en halv vecka.
Ångest?


leka med brandbomber

113441-36

Rubriken är ytterligare ett schysst citat från min roliga föreläsare.

Imorgon ska jag på Linkin Park konsert i globen!
Vet inte om jag ska vara förväntansfull eller rädd, med tanke på att deras nya låtar är skräp.
Men jag väljer nog att se fram emot det lite grann, lite pirr i magen ;)
Bara jag får höra en gammal låt så är det lätt värt 1200 spänn.

I övrigt är jag supernervös inför ett grupparbete som ska vara inne om en vecka.
Och ännu mer nervös inför tentan som är om två veckor.
Det känns som att jag borde panikplugga dygnet runt nu.
Usch.

Det blir nog omtenta för mig den här gången.
Men det vore ju så skönt att slippa göra tenta efter sommarlovet och bara kunna släppa utbildningen en liten stund. Ni får hålla tummarna för mig, tror verkligen jag behöver det nu ;)

herbert är en särkostnad

Haha.
Ibland är det roligt med lektion. Jag skrattade åt Herbert i kanske en kvart och sen hade jag ingen aning om vad resten av föreläsningen handlade om. Vår lärare skulle berätta lite pedagogiskt om särkostnader och särintäkter (!!) och drog in två karaktärer vid namn Herbert och Svea i det hela. Nördig ekonomihumor jag vet, men jag skyller på att jag var väldigt väldigt trött just den morgonen...

Anyway.
Vi har tenta om tre veckor och jag planerar redan att göra tentan efter sommaren istället. Känner att jag har tagit mig vatten över huvudet och jag kan verkligen ingenting. Men vem vet, mirakel kan ju ske.

Tills dess sitter jag nog här och myser med Thomas istället.
Det känns fint.

hjälp jag är gammal!

Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen?


Din vuxenpoäng är: 14.1


Din ålder borde vara 25.8 enligt Sveriges Vuxenpoängsstyrelse.

Ojdå, ditt test visar att du måste tagga ner lite. Du är lite för mogen för din ålder. Kanske dags att sluta använda ICA-kortet eller sälja bilen? Eller varför inte beställa en resa till Kos?


Tips på saker att göra för att få mindre poäng:
  • Börja drick öl
  • Åk till Hultsfred
  • Flytta ihop med några kompisar
  • Ge dina krukväxter till grannen
  • Sälj din bil


dagen d

I morgon ska jag fixa min första visning.
På lördag ska jag ha 5 visningar!
Som bestämmer hela min framtid inom det yrke jag vill jobba med och utbildar mig till.

Andas in.
Andas ut.

Hyperventilera.

Gissa om jag är nervös!

tjoho!

Idag: skinande sol.
Grönt gräs.
Blå himmel.
Alla blad utslagna.
Ljudet av en gräsklippare.
Fågelkvitter

Och premiär för min nya klänning + vita spetsleggings!

113441-29113441-30

Hmm. jag ser gravid ut på bilden. Men det är jag inte!
Och ja, min lägenhet borde verkligen städas.