Hejja hejja tina!

Jag har magknip!
Då är det säkert en bra idé att äta chips och dipp och dricka påskmust ;) Let´s dance på teven, kan inte hjälpa mig att känna mig som en pensionär när jag tittar på det. Det är samma sak när jag tittar på schlagern eller dricker rödvin till maten eller irriterar mig på gapiga tonårstjejer på bussen. Jag är gaaaammal.

Men imorgon blir det inflyttningsfest hos Lisa!
Måste kompensera med att vara lite ung och galen!!
Skål för faen!

hihihihi

 


Iiiiiiiiih.
Har hittat en ny favoritaffär, Panduro Hobby. Fick ett presentkort (400 kr) från farbror som jag spenderade bums. Det blev ett ohyggligt dyrt och litet målarkit. Dock med underbara färger som "rouge carmin" och "ivory black". Och såklart penselcase och två akvarellblock. Jag kunde ha handlat minst lika mycket till om jag hade haft råd. Det fanns så mycket underbara pysselgrejjer där att jag blev alldeles yr i huvudet. Börja göra egna smycken kanske? Scrapbooks? Vykort? Album?
Rooooligt. 


Så mycket inspiration att det pirrar i kroppen! Spännande! Det är bara det att mina favoritpenslar för nuvarande ligger i en låda i Ludvika. Och att jag inte har målat på två år, vet knappt hur man gör längre. Skulle vilja gå en sån där dyr akvarellkurs (och oljemålningskurs!) på folkhögskolan, det ska jag göra när jag har råd.