beauty

Läskigt! Vet inte hur man lägger in You-tube filmer på bloggen, så jag länkar till den istället. Men snälla, snälla kika på filmen. Viktigt!

Måste ju säga att Dove gör en så bra grej för oss stackars 80-talist tjejer som har växt upp med retusherade bilder på anorexiatjejer i tidningar, på affisher och på tv. Kom ihåg, allt är fejk! Det är en stor industri med fejk som är till för att få oss att må dåligt, och köpa deras produkter i tron att vi kommer att må bättre. Gå inte på det! Mår magen bra så mår du bra. Ät, sov, skratta, porra, lev!!!


note to self!!!

Jag måste genast sluta med följande...

1. Att överentusiastiskt säga "Åh, de har jag sett LIVE!!!" så fort någon nämner ett band som jag gillar. Okey, jag har sett dem live, men vem bryr sig om det? Folk ser alltid ut som att de vill säga: "Och, vem faen bryr sig?". Och jag håller med, så totalt jevla ointressant.
2. Att inleda meningar med "När JAG var på Malta, När JAG var på hultsfred, När JAG jobbade på mc donalds osv osv". Okey, jag har gjort en massa olika saker i mitt liv som jag tycker är roligt att berätta om. Men jag har fått en känsla av att jag bara upprepar mig och att ingen egentligen lyssnar längre. Är lite senil så jag upprepar samma sak gång på gång, enbart för att jag tycker det är kul, inte för att någon egentligen är intresserad. Borde faktiskt börja med att LYSSNA på folk, även om jag älskar att stå i centrum.
3. Framförallt, tänka innan jag säger saker. Inte bara säga dem och sen tänka: "Vad faen sa jag nu?"
4. Svära i varje mening. För i helwette.
5. Veva energiskt med armarna när jag pratar.
6. Ersätta vissa ord med "roliga ljud" eller "roliga miner" när jag pratar. Idag gjorde jag ett snarkljud till exempel...

Varje gång jag hör mig själv säga saker nu för tiden, vill jag slå mig själv i huvudet med en spade. Jag är en så störig människa. Jag förstår verkligen om folk tröttnar på mig. Jag kommer snart sitta ensam och hålla monologer i min ensamhet. Kanske kommer Thomas sitta och lyssna på mig? Han är i alla fall en bra lyssnare. Tror att våra samtal till 99% består av att jag pladdrar och till 1% består av att Thomas säger "Ja, nej, kanske, okey, puss, hejdå".

Nevermind.
Jag är ju underbar.

argh

Vissa dagar vill man bara SLÄNGA SIG UT FRÅN NÄRMASTE STUP och hoppas att klipporna nedanför är jevligt vassa!!!!!!!!! PMS varning.

lipgloss




Jag erkänner: jag är beroende av läppklet. Dessa bär jag med mig överallt. Och då rensade jag ändå ur två stycken idag... Från vänster: Biotherm Glossy Milky (464), DuWop venom gloss (lantana), Face lipgloss (rose), Lancome Juicy tubes (Fraise), Vila Lip gloss. Längst ner: Hudsalva, försvarets, oslagbart bra mot sprickor och bara 16 spänn! Face snodde jag av mamma som fått det med damernas värld. Vilaglosset fick jag idag för att jag köpte kläder där, hurra! Juicy tubes fick jag i julklapp. DuWop kostade cirka 230 spänn pga. att man får svullna pornstarläppar av den. Biotherm kostade cirka 160 spänn.
Phew. Tur man fick några gratis annars skulle jag väl vara ruinerad nu ;)

partaj!

image60

Är det bara jag som tycker att jag ser ut som en väldigt full kines på den här bilden? :P

Jag skulle hålla mig från att festa den här helgen...
... men det går ju inte!
Woho!

pure evil

You are Pure Evil




Haha...


top model maraton

image59


Snart är den beställd!
Gratisresan till kanarieöarna till nyår.
En veckas sooool och drinkar mitt i vintern
Hipp hipp hurra för mig!



Nu ska jag plugga. Har ont i magen över allt jag måste göra, men tror att det löser sig.
Det känns som vanligt som om allt ska gå åt helwette...

Efter pluggandet ska jag belöna mig själv med chips och dipp och tre avsnitt av top model 8!
Jag älskar top model, trots att deltagarna ser ut som små spetor. Man skulle lätt kunna få lite komplex, men det orkar jag inte. De äter förmodligen mindre och tränar mer än mig, så då är det klart de är snyggare. Vem bryr sig.

who do you dance for?

Lördagens tokfest finns förevigad här. När jag blir full gillar jag att göra "roliga" miner på kort..  Nu ligger en av dessa på nöjesfabrikens hemsida. Tjejen till höger om mig är Therese. Enjoy.

Igår hade jag ett litet nervöst sammanbrott. Grät mer än jag har gjort på ett år (!). Allt på grund av att jag känner mig sjukt skolstressad just nu. Det ligger som en tung klump i magen hela tiden. Det känns bara för mycket och tanken på att inte klara kurserna får mig att börja hyperventilera. Sen när man väl börjar gråta så kan man inte riktigt sluta och börjar tänka på andra saker också. Som att jag inte känner mig som mig själv längre, och jag vet inte hur jag ska hitta tillbaka. Hur blir jag den där tjejen som alla märker när hon går inte i ett rum? Som strålar? Som tycker om sig själv? Känner mig som en grå mus som försvinner in i väggen och när jag försöker säga någonting (vad som helst! titta på mig!!) för att slå mig fri så blir det bara fel fel fel... Allt jag säger är fel, mina kläder är fel, mitt utseende är fel, min frisyr är fel. Krääks. Och jag vill ha äventyr! Romantik! Resor! Inte denna tråkiga, kvävande vardag som bara äter upp mig.

Men det som är bra med att gråta är att jag känner mig sjukt samlad idag. Det är bara att bryta ihop och komma igen. Jag har en studieplan, som kanske skulle kunna fungera, om jag har lite självdisciplin. Jag har också planerat hur jag ska försöka få ihop min budget de här två terminerna. Planering är det bästa för att hålla ångesten borta. Synd bara att jag inte kan planera hur jag ska bete mig och hur jag ska se ut! Hur blir man perfekt liksom?


facelift tack?

image56

Enligt den här
sidan kommer jag att se ut på det här viset när jag blir gammal. Usch!
Måste börja samla pengar till en plastikoperation ....

get this party started

Har ju ätit nyttigt hela veckan nästan, massa sallad och ägg och juice. Men idag är det söndag och då blir det, pizza med bearnaisesås! Hurra! Ska skölja ner den med sockrig fanta och se magen växa till en stor deg.

Igår var det en fest som hette duga. Det blev förfest med Therese, Lisa och Linnea, sedan drog vi vidare till Nöjes. Minnet är lite suddigt, men jag dansade mig svettig på dansgolvet i alla fall. Och hade riktigt kul! Gjorde av med 400 spänn, dock värt det! 

På onsdag ska jag på IKEA, som nyss har öppnat här i Karlstad. Det pirrar i hela kroppen bara jag tänker på det, jag älskar älskar IKEA! Thomas brukar få någonting fuktigt lyckligt i blicken när han går in på sin favoritaffär, Clas Ohlson. Jag tror att det är den blicken jag kommer att få när jag går in på IKEA. Lycka.

zombie slam

Att skölja ner en ipren med malibu&juice, kanske inte en bra idé...

Nu blir det partaj!!